zaterdag 13 juni 2015

Te lang geleden en een eigen mening geven.

 
Hier dan weer eens/even een berichtje van mij...jaja ik weet het ... te lang geleden !!
In de wintermaanden is bloggen lezen en berichtjes schrijven zo leuk maar zodra het voorjaar..naja wat er voor door moet gaan begint laat ik het een beetje los.
 
Ga minder internetten, minder blogs lezen maar kijk wel regelmatig op FB, gek is dat maar FB is dan even zo handig, even snel snappen jullie wel.
Mijn inspiratie gaat dan volledig op z'n gat, er komt niks tot geen verandering in huis en van knutselen of andere klussen in huis is geen sprake meer tenminste niet van mijn kant, mijn man gaat gewoon door met bouwen/verbouwen en klussen ;-) hij wel...
 
De verkoop van mooie spullen die hier nog genoeg staan staat ook op een zeer laag pitje of het pitje is eigenlijk helemaal uit kan ik beter zeggen.
De verkoop ligt stil dus.
 
Ja, ik lees wel hoor,ook wel blogs maar lang niet alles (schaam-schaam), maar het is nu eenmaal zo.
Er zijn ook bepaalde dingen voorgevallen waardoor ik een grote weerstand ging voelen, ook op FB en dat geeft geen goed gevoel.
Veel mensen doen dingen waar ik niet achter kan en wil staan, het staat me tegen dus wil ik het op dat moment even loslaten.
 
Heibel over dit, ruzie over dat... beschuldigingen over en weer om dingen wat echt geen kant meer raakt... dit terwijl er al zoveel ellende op de wereld is..nee ik kan daar niet tegen en kan er niets mee.
Ik spreek mijn mening hierover ook vaak uit wat dan voor iedereen te lezen is.
Ik wil van mij hart geen moordkuil meer maken, daarvoor heb ik teveel meegemaakt dat doe ik niet meer.

Ik hou ook niet van mensen die anderen onterecht ergens van beschuldigen zonder te weten wat er eigenlijk aan de hand is of wat er speelt, toch lees ik het telkens weer en het gaat nergens over...het hoeft toch zo niet te gaan.
 
En ik weet het...mensen die een eerlijke mening over iets geven worden soms niet aardig gevonden ook al is dat onterecht, tja het is een keuze die ieder voor zichzelf moet en mag en gelukkig kan maken.
 
Wie je leuk vind kun je bij lezen..wie je niet leuk vind schrap je gewoon.
Laten we het vooral allemaal leuk en gezellig houden met elkaar en wees blij met wat je hebt en met je gezondheid......
Al het andere is van zoveel minder belang....
 
 
Nu is het dus bijna zomer en ben ik hier even niet veel te vinden..... ;-(
Maar dat komt wel weer hoor, tuurlijk want het word ook weer Herfst hé en dan gaan we gewoon weer leuke dingen in huis doen enzo, freubelen, knutselen en start ik de verkoop weer.
Voor nu laat ik het hier even bij, zou zomaar kunnen dat ik volgende week weer kriebels krijg hoor, haha maar anders is het straks eerst tijd voor vakantie.
 
 
 
Voor het geval die kriebels er niet zijn volgende week ;-))
 
Wens ik jullie allemaal een super zonnige tijd/vakantie toe.
 
 
Groetjes
van
mij
 
 
Dicky Marie
 


15 opmerkingen:

 1. Ben het met je eens, dat wanneer je wat kritischer bent dan anderen, je minder aardig gevonden wordt en/of sowieso minder reacties krijgt. Voor mij betekent kritisch zijn je eigen mening durven geven (wel beleefd blijven) en niet de 43ste zijn met dezelfde mening om alleen maar aardig gevonden te worden, tenzij je natuurlijk die zelfde mening hebt, haha. Ik vind dat je geen concessies moet doen aan je eigen opvattingen, daarmee moet je tenslotte zelf leven.

  Ook bij mij staan de verkopen op een laag pitje, tijd van 't jaar, dat kan niet anders. Zoals jij al schrijft, tegen de herfst komt het vast wel weer. En zo niet, dan laat ik de spullen lekker in m'n eigen kamers staan :-) Ik hoef er gelukkig niet van te bestaan, doe het voor m'n plezier en bezigheid.

  Jij ook een heel fijne vakantie en zomer!

  Hartelijke groet, Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kritisch zijn en een eigen mening hebben, dat mag allemaal en kan allemaal, wat mij betreft dus wel...
  Maar eerlijk gezegd kom ik weinig tot geen vervelende dingen tegen... of het is zo dat ik precies de juiste blogs volg? In ieder geval heb ik het nog steeds prima naar mijn zin in blogland...
  Fijn om weer iets van jou te lezen, maar ik snap dat je de komende tijd dus wat minder in beeld zult zijn.
  Dan wens ik je een geweldig mooie zomer...
  Heel veel liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij ook een hele fijne Vakantie, en geniet van de Zomer.

  Groetjes,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij ook een hele fijne vakantie Dicky Marie !
  Lieve groet Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een fijne vakantie gewenst...geniet ervan!

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geniet jij nu maar lekker van de komende zomer. En probeer alles los te laten
  En we zien wel weer wanneer je ons wat te vertellen hebt.

  Liefs lia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. jeetje.. wat een heerlijkheid om te lezen...
  Een eigen mening hebben en niet bang zijn om er voor uit te komen en niet aardig gevonden worden!
  Ik hou dervan Dicky Marie!
  Bij mij staat het bloggen ook op een heel laag pitje... Het lijkt wel of je het toch nooit goed kan doen. Ik heb eens een keer iets gezegd, niet veel bijzonders hoor, maar kreeg (bijna) heel blogland over me heen, tot bedreigingen via de mail aan toe. Daarna is kennelijk mijn naam blijven hangen, zelfs bij mensen en bloggers die ik niet eens ken... Kom ik iemand tegen op een fair, kennen ze het blog Happy Living en denken ze mij ook te kennen... hahaha... Ohja, Happy Living, jeetje meid nou jij hebt wat losgemaakt hé ;-)
  euhm... tja, kennelijk... denk ik dan...
  En beschuldigen (ik denk dat ik weet waar je op doelt) Laten we voorop stellen dat er maar weinig zijn die het wiel hebben uitgevonden... als je goed kijkt, is eigenlijk alles al een keer gedaan en gemaakt. Maar het feit dat iemand het lef heeft om een keer openbaar zijn mond open te doen (ipv alleen via de mail) en een eerlijke mening geeft, vind ik verfrissend.

  Geniet van de komende tijd, neem je rust, doe weer lekker nieuwe inspiratie op en ik hoop je hier weer terug te zien..

  een lieve groet,

  van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer dat je zo dingen tegenkomt bij het bloggen en op fb die vervelend voor je zijn maar.....maak van je hart geen moordkuil hoor: zeg gewoon wat je zeggen wilt! Ik heb het gelezen en je hebt het netjes verwoord, niks mis mee! Dus.....blog en fb gewoon door hoor: anders gaan we je missen, echt waar!
  Geniet voorlopig even van rust en hopelijk kom je geïnspireerd weer terug!

  groet Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk bijna vakantie. Vakantie is genieten en loslaten om daarna weer fris en fruitig opnieuw beginnen. Begrijp je volkomen. Daarom ook heel lang de twijfel wel of niet zelf bloggen. Net wat je zegt het moet gewoon leuk zijn. Volgde vele van jullie al via Bloglivin of FB, en heb me indd ook vaak verbaasd over sommige uitspraken en meningen. En ook voor iedereen geldt plaats je iets online social media kan je reacties verwachten, en copie verwachten. Plaats dan niets online. Of wees juist trots op wat je post en laat zien. En vooral laat iedereen in zn waarde. Blijft een issue een lastig fenomeen, maar vooral ook leuk grappig mooi inspirerent gezellig etc etc. Dus gewoon doorgaan zodat wij volgers en bloggers heerlijk genieten. Net wat je zegt, is al genoeg gedoe in de wereld om echt "belangrijke" dingen. Fijne vakantie. Groetjes Duska.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ben gelukkig nog geen nare dingen tegengekomen met bloggen, nu doe ik het ook nog niet zo heel lang natuurlijk, iedereen mag zijn mening geven zolang het netjes gaat zonder beschuldigingen dat vind ik ook hoor, hoop het zelf in ieder geval nooit mee te maken dat het vervelend word, bloggen moet iets leuks zijn wat mensen plezier brengt hoop ik, voor jou ook een hele fijne vakantieperiode!
  Veel liefs, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik lees je blog altijd graag.....
  Wens je een fijne zomer toe.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. bij mij mag je gewoon je eerlijk je mening geven hoor!! dat vind ik juist fijn!
  ik hou er wel van, ben zelf ook zo......
  dusssssssssss lekker blijven bloggen, olie op je rug, en GAAN!:))
  hoop dat je van de zomer nog wat post!
  groetjes, inge r

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Dicky, ik snap wat je bedoelt. Ik heb het ook gelezen. Wat een gezeur. Bijna alle ideen zijn al gebruikt. En niet door maar een persoon die denkt alles zo goed te bedenken. Gewoon geen aandacht aan schenken. Als ik ga zeuren over alle ideen die mensen gebruiken wat ik op mijn blog plaats dan mag ik nog wel even hihi
  Gelukkig vind ik het juist leuk. Geniet van je vakantie!
  Liefs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ja heel begrijpelijk allemaal hoor. Op dit moment zit ik ook in een heftige periode dus er is me wat ontgaan denk ik. Ik geniet altijd van je blog dus ik hoop niet dat je je laat ontmoedigen hoor.
  Een fijne vakantie. Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen